Als organisatie is het goed om diverse promotiemiddelen te hebben om naamsbekendheid te geven aan uw organisatie. Bent u op zoek naar een uniek en origineel promotiemiddel voor uw organisatie? Bestel dan de vlagpen bij Bannerpen.nl. De vlagpen is de enige pen dat een bedrukbaar oppervlak heeft van 18 x 6,9 centimeter dat uw organisatie de mogelijkheid biedt om uitgebreid promotie te doen voor uw organisatie. Een leuk alternatief voor een gewone pen met slechts een logo erop!

Een vlagpen van Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste Nederlandse aanbieder van de vlagpen. Bij Bannerpen.nl bestelt u eenvoudig pennen ter promotie van uw organisatie. Met een vlagpen krijgt u veel ruimte voor de promotie van uw organisatie: het bedrukbaar vlak van de vlagpen is namelijk zowel aan de voorkant als aan de achterkant in full colour te bedrukken. Onze vlagpennen zijn van hoge kwaliteit, maar doordat wij onze pennen maken in onze eigen fabriek in China maken, kunnen wij de prijzen laag houden. Daarom zijn wij de goedkoopste en de juiste partner voor een origineel promotiemiddel.

Vlagpen Standaard

Vlagpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Voordelen van Bannerpen.nl

Wanneer u pennen bestelt bij Bannerpen.nl dan kunt u kiezen uit een groot aantal vlagpen modellen en geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Full colour bedrukking aan 2 zijden
  • Gratis levering op 1 adres in Nederland
  • Géén opstartkosten
  • Levering binnen 3 tot 4 weken
  • Leverbaar in diverse kleuren

Heeft u met spoed bannenpennen nodig? Neem dan contact op. In overleg kunnen wij snellere levertijden hanteren.

Ook een vlagpen bestellen?

Wilt u een vlagpen bestellen bij Bannerpen.nl? Of bent u op zoek naar andere gadgets die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Dan kunt u contact opnemen met Bannerpen.nl door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0172-574516. De vlagpen is een uniek promotiewinkel voor uw organisatie! Wilt u eerst zien wat een vlagpen precies is? Vraag dan vandaag nog een gratis vlagpen aan.