Bent u op zoek naar een uniek en origineel promotiemiddel voor uw organisatie? Wat dacht u van een mooie spiekpen? De spiekpen is de enige pen met een uittrekbaar oppervlak van 18 x 6,9 centimeter dat verstopt zit in de pen. Als organisatie heeft u de mogelijkheid om dit oppervlak te bedrukken waarmee u uitgebreid promotie doet voor uw organisatie. Dat is nog eens wat anders dan een pen met slechts een logo erop! Wilt u ook de spiekpen kopen?

Over Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste aanbieder van de spiekpen in Nederland. Doordat wij in onze eigen fabriek in China onze spiekpennen maken, kunt u bij ons een spiekpen kopen van hoge kwaliteit, maar wel voor de laagste prijs. Wanneer u een spiekpen koopt bij Bannerpen.nl kunt u zelf geheel kiezen hoe het bedrukbaar oppervlak eruit komt te zien: u kunt het vlak aan beide zijden full colour laten bedrukken in diverse kleuren. Zónder opstartkosten. Dus heeft u spiekpennen nodig? Dan zijn wij graag uw partner!

Al u een spiekpen koopt bij Bannerpen.nl, wordt uw bestelling gratis bezorgd (op één adres) binnen 3 tot 4 weken. Heeft u sneller uw bestelling nodig? Dan kunnen wij in overleg uw levering versnellen.

Spiekpen Standaard

Spiekpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Spiekpen: diverse modellen

Wilt u de spiekpen kopen ter promotie van uw organisatie? Dan kunt u kiezen uit diverse modellen, zoals:

Wilt u liever een ander promotiemiddel met een banner? Kies dan voor de banner sleutelhanger.

Ook een spiekpen kopen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de bedrukking van de spiekpen? Of bent u op zoek naar andere soorten gadgets ter promotie van uw organisatie? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0172-574516 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u een spiekpen kopen, maar wilt u eerst kijken wat de spiekpen precies is? Vraag hier geheel gratis een spiekpen aan als proef.