Voor een origineel en uniek promotiemiddel zit u bij Bannerpen.nl goed! Bannerpen.nl is de online aanbieder van de spiekpen: een pen met een geheim uittrekbaar bedrukbaar oppervlak van 18 bij 6,9 centimeter. De spiekpen biedt u als organisatie de mogelijkheid om meer dan alleen uw logo op een pen te laten drukken. U kunt de namelijk de voor- en achterzijde van de spiekpen laten bedrukken.

Een spiekpen van Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste Nederlandse aanbieder van de spiekpen. In onze webshop bestelt u eenvoudig spiekpennen als promotiemiddel: we hebben diverse modellen spiekpennen en de pennen zijn zowel aan de voorkant als aan de achterkant in full colour te bedrukken.

Doordat wij de spiekpen in onze eigen fabriek in China maken, kunnen wij de prijzen laag houden, maar krijgt u wel pennen van kwaliteit. Daarom zijn wij de goedkoopste en de juiste partner voor een origineel promotiemiddel!

Spiekpen Standaard

Spiekpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Voordelen van Bannerpen

Wilt u ook een spiekpen bestellen? Dan heeft u keuze uit een diverse spiekpen modellen en geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Full colour bedrukking aan 2 zijden
  • Gratis levering op 1 adres in Nederland
  • Géén opstartkosten
  • Levering binnen 3 tot 4 weken
  • Leverbaar in diverse kleuren

Heeft u met spoed uw bestelling nodig? Neem dan contact op. In overleg kunnen wij uw spiekpen bestelling sneller leveren.

Ook een spiekpen bestellen?

Wilt u een spiekpen laten bedrukken en bestellen bij Bannerpen.nl? Kies dan het model spiekpen dat u wilt en neem contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen naar 0172-574516. De spiekpen: een uniek promotiewinkel voor uw organisatie! Heeft uw interesse in een gratis spiekpen als proefpen? Vraag dan vandaag nog uw gratis spiekpen aan.