Bent u op zoek naar een origineel reclame middel voor uw organisatie? Wat dacht u van reclame pennen? Bij Bannerpen.nl kunt u reclame pennen bestellen die anders zijn dan anders. Onze reclamepennen zijn namelijk niet zomaar een pen met een logo erop, maar een pen met een uittrekbaar bedrukbaar oppervlak van 18 bij 6,9 centimeter die u als organisatie aan de voor- en achterkant kan laten bedrukken. Een uniek promotiemiddel voor uw organisatie bestelt u bij Bannerpen.nl: de eerste online aanbieder van deze reclame pennen.

Over Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste aanbieder in Nederland waar u reclame pennen kunt bestellen. Doordat wij in onze eigen fabriek in China onze reclame pennen maken, kunnen wij de laagste prijs hanteren, maar krijgt u wel de hoogste kwaliteit pennen. Als u reclame pennen wilt bestellen bij Bannerpen.nl dan kunt u zelf geheel kiezen hoe het bedrukbaar vlak van de pen eruit komt te zien: u kunt de banner aan twee zijden full colour laten bedrukken in diverse kleuren. Zónder opstartkosten. Dus wilt u reclame pennen bestellen? Dan is Bannerpen.nl uw leverancier!

Diverse soorten reclame pennen

Wilt u reclame pennen bestellen ter promotie van uw organisatie? Dan kunt u kiezen uit diverse modellen, zoals:

Wilt u liever een ander promotiemiddel met een banner? Kies dan voor de banner sleutelhanger.

Meer informatie over reclame pennen bestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de bedrukking van een reclame pen bij Bannerpen.nl of wilt u direct reclame pennen bestellen? Neem dan contact op door te bellen naar 0172-574516 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag hier geheel gratis een reclame pen aan als proef. De reclamepennen worden gratis geleverd (op één adres) binnen 3 tot 4 weken. Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Dan kunnen wij in overleg uw levering versnellen.