Wilt u als reclame voor uw organisatie pennen met logo bestellen, maar wilt u wel iets origineels? Wat dacht u van een pen met een uitschuifbaar bedrukbaar vlak? Onze pennen met biedt u als organisatie de mogelijkheid om meer dan alleen uw logo op een pen te laten drukken. Een infopen heeft namelijk een uittrekbaar bedrukbaar oppervlak van 18 bij 6,9 centimeter die u als organisatie volledig kan laten bedrukken: aan de voor- en achterkant.

Over pennen van Bannerpen.nl

Voor een origineel en uniek relatiegeschenk of promotiemiddel bent u op het juiste adres bij Bannerpen.nl: de eerste online aanbieder waar u pennen met logo kunt bestellen. Doordat wij in onze eigen fabriek in China onze pennen maken, kunnen wij de laagste prijs hanteren. Daarentegen zijn onze pennen wel van de hoogste kwaliteit. Wilt u pennen met logo bestellen bij Bannerpen.nl? Dan kunt u zelf geheel kiezen hoe de banner eruit komt te zien: u kunt het bedrukbaar vlak aan twee zijden full colour laten bedrukken. In diverse kleuren en zónder opstartkosten.

Infopen: diverse modellen

Heeft u pennen met logo nodig? Dan is Bannerpen.nl de juiste partner! Bij ons kunt u kiezen uit diverse modellen die altijd gratis worden geleverd (op één adres) binnen 3 tot 4 weken. Indien u sneller uw bestelling nodig heeft dan kunnen wij in overleg uw levering versnellen. Onze pennen met logo:

Wilt u liever een ander promotiemiddel dat een banner heeft? Kies dan voor de banner sleutelhanger.

Ook pennen met logo bestellen?

Wilt u pennen met logo bestellen bij Bannerpen.nl: de online aanbieder van de bannerpen in Nederland? Of bent u op zoek naar andere soorten gadgets ter promotie van uw organisatie? Neem dan contact met Bannerpen.nl door te bellen naar 0172-574516 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze pennen zijn een uniek promotiemiddel voor uw organisatie! Vraag hier geheel gratis een bannerpen aan als proef.