Voor organisaties zijn er ontelbaar veel middelen die u kunt inzetten ter promotie. Heeft u ook wel eens nagedacht om een unieke pen met tekst in te zetten als promotie? Bij Bannerpen.nl kunt u namelijk een pen met tekst bestellen dat niet zomaar een pen met een logo is, maar de enige pen met een bedrukbaar oppervlak van 18 x 6,9 centimeter dat uw organisatie de mogelijkheid biedt om uitgebreid promotie te doen voor uw organisatie!

Over Bannerpen.nl

Voor een grote selectie aan pennen met tekst moet u bij Bannerpen.nl zijn. Wij zijn de eerste Nederlandse aanbieder van de pent met tekst dat een uitschuifbaar bedrukbaar vlak heeft. Bij Bannerpen.nl bestelt u eenvoudig pennen ter promotie van uw organisatie: het vlak van de pen met tekst is zowel aan de voorkant als aan de achterkant in full colour te bedrukken. Alle pennen met tekst die u bij ons kunt bestellen, halen wij direct uit het verre oosten, waar de pen met tekst in onze eigen fabriek in China wordt gemaakt. Hierdoor zijn wij de goedkoopste en de juiste partner voor een origineel promotiemiddel voor uw organisatie.

Voordelen van onze unieke pennen

Bestelt u bannerpennen bij Bannerpen? Dan heeft u keuze uit een groot aantal bannerpen modellen en geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijzen
  • Full colour bedrukking aan 2 zijden
  • Gratis levering op 1 adres in Nederland
  • Géén opstartkosten
  • Levering binnen 3 tot 4 weken
  • Leverbaar in diverse kleuren

Heeft u met spoed pennen met tekst nodig? Neem dan contact op. In overleg kunnen wij snellere levertijden hanteren.

Ook een pen met tekst bestellen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een pen met tekst van Bannerpen.nl? Of bent u op zoek naar andere gadgets die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo? Neem gerust contact op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0172-574516. Wilt u eerst zien wat hoe een pen met tekst met een bedrukbaar vlak precies is? Vraag dan vandaag nog een gratis pen met tekst aan.