Pennen zijn handige promotiematerialen voor organisaties. Bent u ondernemer en bent u op zoek naar een wat origineler promotiemiddel dan een pen met een logo? Kies dan voor een pen met banner van Bannerpen.nl. Bij Bannerpen.nl kunt u een pen met banner bestellen: een pen met een bedrukbaar oppervlak van 18 x 6,9 centimeter dat u aan de voor- en achterzijde kunt bedrukken.

Pen met banner van Bannerpen.nl

Bestel uw pen met banner bij Bannerpen.nl: de eerste Nederlandse aanbieder van de bannerpen. Bij ons kunt u de pen met banner aan de voor- en achterzijde bestellen in full-colour en zonder opstartkosten. Bij Bannerpen.nl betaalt u de laagste prijs: wij importeren onze pennen met banner direct uit het verre oosten, waar wij de producten in onze eigen fabriek in China vervaardigen. Daarom zijn wij de goedkoopste en de juiste partner voor een origineel promotiemiddel van hoge kwaliteit.

Bannerpen Standaard

Bannerpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Voordelen van Bannerpen.nl

Wanneer u bij ons een pen met banner bestelt, heeft u keuze uit een groot aantal bannerpen modellen en geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Full colour bedrukking aan 2 zijden
  • Gratis levering op 1 adres in Nederland
  • Géén opstartkosten
  • Levering binnen 3 tot 4 weken
  • Leverbaar in diverse kleuren

Heeft u met spoed bannenpennen nodig? Neem dan contact op. In overleg kunnen wij snellere levertijden hanteren.

Ook een pen met banner bestellen?

Wilt u een pen met banner bestellen? Of bent u op zoek naar andere gadgets die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo? Neem dan contact op met Bannerpen.nl door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0172-574516. De bannerpen: een uniek promotiewinkel voor uw organisatie! Wilt u eerst zien wat een pen met banner precies is? Vraag dan vandaag nog een gratis bannerpen aan.