Voor een origineel en uniek relatiegeschenk of promotiemiddel bent u op het juiste adres bij Bannerpen.nl: de online aanbieder van de infopen. De infopen biedt u als organisatie de mogelijkheid om meer dan alleen uw logo op een pen te laten drukken. Een infopen heeft namelijk een uittrekbaar bedrukbaar oppervlak van 18 bij 6,9 centimeter die u als organisatie volledig kan laten bedrukken: aan de voor- en achterkant.

Over Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste aanbieder van de infopen in Nederland. Doordat wij in onze eigen fabriek in China onze infopennen maken, kunnen wij de laagste prijs hanteren en krijgt u wel de hoogste kwaliteit. Wanneer u een infopen bestelt bij Bannerpen.nl kunt u zelf geheel kiezen hoe de banner er uit komt te zien: u kunt de banner aan twee zijden full colour laten bedrukken in diverse kleuren. Zónder opstartkosten. Dus heeft u infopennen nodig? Dan zijn wij de juiste partner!

Uw infopen wordt gratis geleverd (op één adres) binnen 3 tot 4 weken, maar indien u sneller uw bestelling nodig heeft dan kunnen wij in overleg uw levering versnellen.

Infopen Standaard

Infopen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Infopen: diverse modellen

Heeft u interesse in een infopen ter promotie van uw organisatie? Dan kunt u kiezen uit diverse modellen, zoals:

Wilt u liever een ander promotiemiddel met een banner? Kies dan voor de banner sleutelhanger.

Meer informatie over de infopen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de bedrukking van een infopen van Bannerpen.nl? Of bent u op zoek naar andere soorten gadgets ter promotie van uw organisatie? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0172-574516 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De infopen: een uniek promotiemiddel voor uw organisatie! Vraag hier geheel gratis een infopen aan als proef.