Een origineel en uniek promotiemiddel voor uw organisatie: dat is de flyerpen van Banner.nl. De flyerpen is de enige pen met een bedrukbaar oppervlak van 18 x 6,9 centimeter dat uw organisatie de mogelijkheid biedt om uitgebreid promotie te doen voor uw organisatie. De flyerpen is nog eens wat anders dan een pen met slechts een logo erop.

Een flyerpen van Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste Nederlandse aanbieder van de bannerpen. Bij ons kunt u eenvoudig flyerpennen bestellen ter promotie van uw organisatie: de pen is namelijk zowel aan de voorkant als aan de achterkant te bedrukken: full colour. Onze flyerpennen hebben een lage prijs, maar zijn wel van hoge kwaliteit. Wij importeren onze promotie artikelen direct uit het verre oosten, waar de flyerpen in onze eigen fabriek in China wordt gemaakt. Daarom zijn wij de goedkoopste en de juiste partner voor een origineel promotiemiddel.

Flyerpen Standaard

Flyerpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Voordelen van Bannerpen.nl

Bestelt u flyerpennen bij Bannerpen.nl? Dan heeft u keuze uit een groot aantal flyerpen modellen en geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Full colour bedrukking aan 2 zijden
  • Gratis levering op 1 adres in Nederland
  • Géén opstartkosten
  • Levering binnen 3 tot 4 weken
  • Leverbaar in diverse kleuren

Indien u een spoedopdracht heeft, neem dan contact op met ons. Dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen en in overleg snellere levertijden hanteren.

Flyerpen bestellen?

Heeft u interesse in een flyerpen van Bannerpen.nl? Neem dan contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0172-574516. De flyerpen is een uniek promotiewinkel voor uw organisatie, dus waar wacht u nog op? Wilt u eerst zien wat een flyerpen precies is? Vraag dan vandaag nog online een gratis flyerpen aan bij Bannerpen.nl.