Op zoek naar een origineel en uniek relatiegeschenk of promotiemiddel voor u organisatie? Kijk dan eens wat Bannerpen.nl u te bieden heeft: bij ons kunt u als organisatie meer dan alleen uw logo op een pen laten drukken. De flyer pen is heeft namelijk een uittrekbaar bedrukbaar oppervlak van 18 bij 6,9 centimeter die u kunt laten bedrukken: aan de voor- en achterzijde. Dus bent u op zoek naar een flyerpen? Koop dan een flyer pen bij Bannerpen.nl: de online aanbieder van de flyer pen.

Een flyer pen van Bannerpen.nl

Bij ons als online aanbieder van de flyer pen heeft u de mogelijkheid om zelf volledig te bepalen hoe het bedrukbaar vlak eruit komt te zien. Als u bij ons een flyer pen bestelt kan dat volledig zonder opstartkosten en in full-colour aan beiden zijden van het bedrukbaar vlak. Doordat wij in onze eigen fabriek in China onze infopennen maken, kunnen wij de laagste prijs hanteren en krijgt u wel de hoogste kwaliteit.

Flyerpen Standaard

Flyerpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Onze soorten flyer pennen

Heeft u interesse in een flyer pen ter promotie van uw organisatie? Dan kunt u kiezen uit diverse modellen, zoals:

Wilt u liever een ander promotiemiddel met een banner? Kies dan voor de banner sleutelhanger.

Ook een flyer pen bestellen?

Heeft u interesse in een flyer pen van Bannerpen.nl ter promotie van uw organisatie? Of heeft u vragen over de mogelijkheden bij de bedrukking van een flyer pen? Dan kunt u bellen naar 0172-574516 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij Bannerpen.nl bestelt u uniek promotiemiddel voor uw organisatie: de flyer pen! Vraag hier geheel gratis een flyer pen aan als proef. Bestellingen worden gratis geleverd (op één adres) binnen 3 tot 4 weken, maar indien u sneller uw bestelling nodig heeft dan kunnen wij in overleg uw levering versnellen.