Bent u op zoek naar een uniek en origineel promotiemiddel voor uw organisatie? Wat dacht u van een mooie bannerpen? De bannerpen is de enige pen met een bedrukbaar oppervlak van 18 x 6,9 centimeter dat uw organisatie de mogelijkheid biedt om uitgebreid promotie te doen voor uw organisatie. Dat is nog eens wat anders dan een pen met slechts een logo erop.

Over Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste Nederlandse aanbieder van de bannerpen. Bij Bannerpen.nl bestelt u eenvoudig pennen ter promotie van uw organisatie: de bannerpen is zowel aan de voorkant als aan de achterkant te bedrukken. In full colour. Bij ons bestelt u bannerpennen van hoge kwaliteit, maar wel tegen een lage prijs. Wij importeren onze promotie artikelen direct uit het verre oosten, waar de bannerpen in onze eigen fabriek in China wordt gemaakt. Daarom zijn wij de goedkoopste en de juiste partner voor een origineel promotiemiddel.

Bannerpen Standaard

Bannerpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Voordelen van Bannerpen

Bestelt u bannerpennen bij Bannerpen? Dan heeft u keuze uit een groot aantal bannerpen modellen en geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Full colour bedrukking aan 2 zijden
  • Gratis levering op 1 adres in Nederland
  • Géén opstartkosten
  • Levering binnen 3 tot 4 weken
  • Leverbaar in diverse kleuren

Heeft u met spoed bannenpennen nodig? Neem dan contact op. In overleg kunnen wij snellere levertijden hanteren.

Bannerpen bestellen?

Wilt u een bannerpen bestellen bij Bannerpen.nl? Of bent u op zoek naar andere gadgets die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo? Neem dan contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0172-574516. De bannerpen: een uniek promotiewinkel voor uw organisatie! Wilt u eerst zien wat een bannerpen precies is? Vraag dan vandaag nog een gratis bannerpen aan.