Voor een origineel en uniek relatiegeschenk of promotiemiddel bent u op het juiste adres bij Bannerpen.nl: de online aanbieder van de banner pen. De banner pen biedt u als organisatie de mogelijkheid om meer dan alleen uw logo op een pen te laten drukken. Een banner pen heeft namelijk een uittrekbaar bedrukbaar oppervlak van 18 bij 6,9 centimeter die u als organisatie volledig kan laten bedrukken: aan de voor- en achterkant.

Over Bannerpen.nl

Bannerpen.nl is de eerste aanbieder van de banner pen met bedrukbaar oppervlak in Nederland. Wij hebben onze eigen fabriek in China waar wij de banner pennen maken, waardoor wij de prijzen laag kunnen houden, maar u wel de hoogste kwaliteit krijgt. Wanneer u een banner pen bestelt bij Bannerpen.nl kunt u zelf geheel kiezen hoe het bedrukbaar vlak eruit komt te zien. U kunt de banner zonder opstartkosten in full colour aan de voor-en achterkant bedrukken in diverse kleuren.

Uw banner pen wordt standaard gratis geleverd (op één adres) binnen 3 tot 4 weken. Heeft u een spoedopdracht? Neem dan contact op, dan kunnen wij in overleg uw levering versnellen.

Bannerpen Standaard

Bannerpen Standaard

al vanaf 0,27 /stuk *

Diverse modellen banner pen

Heeft u interesse in een banner pen als uniek promotiemiddel voor uw organisatie? Dan kunt u kiezen uit onderstaand modellen:

Wilt u liever iets anders dan een banner pen? Kies dan voor de banner sleutelhanger.

Informatie opvragen over de banner pen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de bedrukking van een banner pen van Bannerpen.nl? Of wilt u graag weten welke andere soorten gadgets u kunt bestellen ter promotie van uw organisatie? Neem dan contact op met Bannerpen.nl: bel naar 0172-574516 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De banner pen is een uniek promotiemiddel voor uw organisatie! Vraag hier geheel gratis een banner pen aan als proef.